Slå Fejlrapporterne fra

Slå Fejlrapporterne fra

De fleste kender det, hvis der sker en uventet fejl på ens computer: Windows foreslår, at du skal sende en fejlrapport til Microsoft med oplysninger om fejlen. Men hvad sker der egentlig med denne rapport, hvis du sender den?

Mange tror, at når de sender fejlrapporten med oplysninger om fejlen til Microsoft, så får de svar igen på problemet, men det er ikke tilfældet, idet der ville være tale om millionvis af mails. I det hele taget bliver fejlrapporterne ikke engang sendt til den danske afdeling af Microsoft, men i stedet sendt til Microsofts afdeling i USA, hvor alle fejlrapporter samles i en database. Hvis der kommer en hel bunke mails med samme problem som du har oplevet, bliver der lavet en opdatering til Windows for at løse problemet.

Slå fejlrapportering fra
Hvis du nu flere gange får disse rapporter og er ved at være godt træt af dem, er der selvfølgelig en mulighed at slå dem fra, og så får man dem ikke at se mere. Du gør ganske enkelt således:

   1. Klik på Start, og derefter på Kontrolpanel.
   2. Du trykker nu på System (evt. Ydelse og vedligeholdelse), og på den side der kommer frem trykker du på fanebladet Avanceret.
   3. Nederst vil du se Fjernrapportering. Klik på den.
   4. På det skærmbillede, der nu kommer frem, sætter du den til Deaktiver fejlrapportering samt fjerner hakket ud for ”Men giv mig besked, når der opstår en kritisk fejl”, tryk derefter på OK.
   5. Tryk nu igen på Start og fortsæt med ”Kontrolpanel”.
   6. I kontrolpanelet finder du Administration. Klik på den og der skulle komme nogle ting til syne.
   7. Du trykker nu på Tjenester, hvor du blader ned ad siden, til du finder stedet, hvor der står Tjenesten fejlrapportering.
   8. Dobbeltklik på den, og på den side der kommer frem, vil der under Generelt sikkert længere nede stå Starttype aktiveret. Deaktiver den og tryk så på OK.

Næste gang du starter maskinen, er det slut med fejlrapporter, som sendes fra din maskine.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.