Skyd vennerne på nettet gratis

Skyd vennerne på nettet gratis

Nu er der sket ting og sager, som bør enhver glad, der går ind for gratis spil i rimelig høj skærm- og billedkvalitet. Som du kan se af overnævnte link, har det pågældende spil nogle år på bagen, men hvis du endnu ikke har downloadet det, burde du hente det nu, da der er grafiske forbedringer i den nye version. Spillet fylder 270 MB, der skal downloades og installeres. Derefter henter du ETF v1.0 for Enemy Territory, som fylder 213 MB.

Så skal gutterne udfordres!
Når du har lagt Enemy Territory ind, synes du måske, at grafikken ikke er så fornem, men det retter EFT v1.0 op på. Det, du downloader her, er muligheden for middel eller høj opløselig grafik, og du bestemmer selv kvaliteten. Det sidstnævnte program skal installeres i den mappe hvor Enemy Territory v1.0 ligger. Nu har du muligheden for at spille med over syv millioner andre shootere på nettet, helt gratis. Altså ikke nogen Steam-tendenser her.

Alt efter hvilket af de to programmer du vælger, får du nu mulighed for at spille mod en hel masse andre rundt omkring i verden.

For at kunne hjælpe de Nettipslæsere, der starter med at spille dette spil, opretter vi det i vores forum, så de forskellige spillere har mulighed for at finde hinanden. Samtidig opfordrer vi folk til at give hinanden en hånd, hvis nogen har problemer med at få det til at fungere.

Begge versioner vil jeg foreslå, at I henter hos Ausgamers
www.ausgamers.com/files/details/html/15125

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.