Skift mobiltelefonabonnement

Skift mobiltelefonabonnement

… og spar penge. Det er en kendsgerning, hvis du hænger i et abonnement, der ikke lever op til de krav og behov du har til abonnementet. Det kan være at dit abonnement inkluderer 5 timers fri tale om måneden, men hvad nu hvis du kun snakker 3 timer? Eller det kan være at der er fri data, men da du kun bruger din smartphone til mail og en smule Facebook, anvender du måske blot 1 GB om måneden?

Har du overhovedet behov for fri sms og mms? Eller bandt du dig for et dyrt abonnement, da du købte din nye smartphone? Er de 6 måneder gået? Hvorfor så ikke skifte øjeblikkeligt? Ved at kigge teleselskaberne lidt i kortene har du gode chancer for at spare penge ved at skifte mobilabonnement. En dansk hjemmeside tager emnet op på god vis.

Det er nemt at skifte selskab, nemmere end mange tror! For det første ved mange ikke, at de uden at røre en finger kan flytte deres nummer. Teleselskaberne skal overføre et nummer til dit nye selskab inden for en tidsfrist. Det siger lovgivningen. Desuden er dækningen formentlig den samme, uanset hvilket teleselskab du bruger. Alle selskaber benytter sig af de samme 4 netværk. På den danske hjemmeside Save.dk får du en miniguide til, hvordan du nemt og hurtigt skifter mobilselskab. Problematikken opstår først, når du skal beslutte dig for hvilket selskab du ønsker at skifte til. Der findes masser af lavpris-mobilselskaber, hvor du nøjes med at betale for det du taler for. Og hvis du har et større behov, så har de som regel nogle gode pakketilbud.

www.save.dk/mobil/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.