Sexscener i GTA San Andreas

Sexscener i GTA San Andreas

De fleste har nok hørt eller spillet et eller flere af GTA-spillene (GTA står for Grand Theft Auto). Det er også mange der ved, at spillene ikke altid er politisk korrekte, men det lader til at programmørerne gik et skridt for langt i dette spil, for det er lykkes nogle “små detektiver” at få ting frem i spillet, som udgiveren ellers havde lukket af for.

Jeg faldt over en side, hvor det påståes at der bliver dyrket sex i spillet, og at det eneste man skal have lagt ind er en såkaldt mod. Artiklens forfatter meddeler at han ikke har testet om det er rigtigt. Du kan læse den på Kotaku.com

Ikke for børn!
Jeg må indrømme at jeg blev temmelig overrasket over denne bemærkelsesværdige nyhed, men vi på Nettips er altid nysgerrige og vi fandt da også frem til noget. Her på denne hjemmeside får du forklaret at de har lavet en patch til spillet, så alle datingmuligheder er åbne med det samme, samt at der nu er mulighed for at se sexscener i spillet. For at bevise at det er rigtig, kan du se et klip af hvad der foregår, hvis du trykker på ”See the video now”. Denne video er absolut ikke noget for børn.

Flere mods og trænere kan hentes hos GTA Garage:
http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=28

http://www.gtagarage.com/mods/show.php?id=27

Du skal nøje følge brugsanvisningen hvis du vælger at anvende disse programdele. Det sker på eget ansvar, idet vi ikke har testet disse mods.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.