Sex i sms beskeder

Sex i sms beskeder

Især unge mennesker har taget sms beskederne til sig. Der sendes millioner af sms beskeder døgnet rundt, og folk i de fleste aldre har efterhånden indset, at sms er en fiks metode til at sende hurtige beskeder på. Nu er det ikke alle beskeder, som er lige stuerene. Desuden er det somme tider nemmere at udtrykke sig i en sms, frem for at skulle fyre historien af “face to face”. Teenagere benytter sig af sms-muligheden, når lettere frække kommandoer skal fyres af. Det handler om sexting, et amerikansk udtryk for at sende sex sms beskeder til hinanden.

Og hvad er det så lige for en størrelse? Jo, det handler enten om småfrække og -lumre beskeder, som man sender til hinanden, eller også er det ligefrem sex fotos, som sendes via mms. De unge er begejstrede for denne form for kommunikation. Det viser en undersøgelse, foretaget af Pew Research Center. 800 teenagere deltog i undersøgelsen, der skulle tegne et billede af de unges brug af mobilos og internet. Fire procent af de adspurgte kunne fortælle, at de havde sendt sig selv som nøgne eller næsten-nøgne til andre, mens 15 procent fortalte at de havde modtaget lignende beskeder.

Typisk sendes disse beskeder til mennesker på samme alder (og ofte til mennesker af det modsatte køn), men der sker også smuttere af den kedelige slags. En 18 år gammel gut fra Florida sendte nøgenbilleder af sin daværende kæreste videre til familie og venner efter at han havde et skænderi med hende. Det kostede gutten en fæl plet på strafferegisteret.

www.pewresearch.org/pubs/1440/

Kilde: www.news.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.