Seks Martinbo’ske fredagslinks

Seks Martinbo’ske fredagslinks

Denne fredag står i en gæstelinkers tegn. Eller gæstelinker er måske så meget sagt, idet Martin Bo tidligere har beriget os med links på en fredelig fredag.

Pinsen står lige for hvilket er ensbetydende med karneval, pinsesol og pinsegolf. Life is good.

Og hvad byder Martin Bo så på i dag? Jo, den står på spændende elementer. Hvad siger du for eksempel til           en god omgang øl? Danske Ølentusiaster har deres helt egen hjemmeside på et dejligt domæne, og nu er der snart ølfestival i København. Hik. Schkål.

Inden du bevæger dig til ølfestival, skal du huske at tage de rigtige sko på. Her har Martin Bo også et link, og hvis du skal lytte til god dansk musik på vejen, kunne Johnny Madsen være et pænt bud.

Johnny kommer fra Fanø, som ligger tæt på Jylland. I det nordlige Jylland finder vi skønne Skagen, hvor de også holder en dejlig musikfestival. På sådan en festival drikker man ad sædvane en masse koldt øl, men prøv også at hælde lidt god årgangsrom i ganen.

Efter nogle dage med musik, øl og rom er det tid til en god nats søvn. Her bør du overveje at anskaffe dig noget økologisk sengetøj. God nat og sov godt.

www.ale.dk: Danske Ølentusiasters 15. Ølfestival i København afholdes 28., 29. og 30. maj – altså i næste weekend. Det sker i Lokomotivværkstedet på Otto Busses Vej

www.shoepassion.com: Sko for alle – kan det siges kortere?

www.johnnymadsencitater.tumblr.com: Guldkorn for Johnny Madsen fans. Motorvej. Uden for sæsonen.

www.skagenfestival.dk: go’ musik og galde folk i Skagen. Et skønt sted med et skønt lys og et skønt folk.

www.rombo.dk: Hvis til er du til god rom, whisky, cognac, gin, vin, cigarer, m.v.

www.powwow-creations.dk: Her du købe økologisk bomuld sengetøj og økologiske deodoranter uden skadelige stoffer.

Læs også

1 Comment

  1. Affi

    Se, det kalder jeg Fredags-links for mandfolk. God øl, lækre sko, svedig musik og citater af, Johnny Madsen, festival og ikke mindst spiritus for kendere. Tilsyneladende er den noble drik, Rom, på vej ind i folk’s stuer igen – efter årtier’s misbrug af Coca Cola til sløring af det ædle destillat. Til den slags er det alt rigeligt, hvis man tilfører CH3CH2OH en smule romessens, 60% vand og en Hulen’s masse sukker. Det er vandalisme, når man piller ved noget, som har taget år at fremelske. Fortsat god weekend og tak for fremragende links til den moderne mand – med hår på brystet.

    Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.