Se din Instagram alternativt

Se din Instagram alternativt

Det skulle være ret trendy med sådan en Instagram konto. Instagram? Hvad er det nu for en størrelse?Jo, du kender jo Facebook. Og YouTube. Og måske Twitter. Og hvis du har en fornemmelse af at der er tale om sociale medier, så læg Instagram til i bunken, for Instagram er sådan en social størrelse, hvor folk lægger deres digitale billeder ud, hvorefter venner og følgere kommenterer, riser og roser billederne.

Hvis du er rigtig god, vil nogen måske endda dele dine billeder. Det betyder at du og dine digitale fotos faktisk på nul komma fem – eller deromkring – kan nå ud til ret mange mennesker. Instagram er blevet ret populært, og det skyldes primært fordi ideen er rigtig god. Et af de store punkter, der halter, er selve Instagrams website. Det mangler kvalitet, mener nogen.

Derfor er det altid spændende, når folk udefra forsøger at skabe nogle mere interessante og givtige forhold for de gode tjenester. Og det er da også det, som Share.me forsøger på: at give brugerne en spændende platform til aktiviteterne på Instagram. Og Share.me har kigget på et andet social fænomen, nemlig Pinterest, hvor man slår emner op ved hjælp af små tegnestifter. Sådan da. Man ”pinner”, gør man! På Share.me kan man pinne billeder, og det er relativt nemt at finde nye brugere via en ok kategorideling. Tjek en brugers fotos ud, del dem og angiv at du kan lide dem – og hvis du er begejstret kan du nemt dele dem videre til Facebook og Twitter.

For at få udbytte af Share.me skal du forbinde sitet med din Instagram konto. Herefter opdager du at dit feed toner fint frem på skærmen, og at du får en masse billeder frem på skærmen, efterhånden som du scroller løs. Du kan søge efter billeder eller brugere via søgeboksen, og det er en forel hvis du har styr på dine og andre brugeres hashtags. Hvis du ser labre billeder, holder d blot musen henover billederne. Herefter kan du dele, like eller kommentere billederne. Share.me er et frisk pust. Lad os få nogle flere af den slags.

www.share.me

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.