Scor flybilletter – not!

Scor flybilletter – not!

Ja, kreativiteten fejler ikke noget hos firmaer, der gerne vil tjene endnu flere penge. Det er en pressemeddelelse fra datingsitet, Scor.dk, et godt eksempel på. Egentlig er dating, Kirsten Giftekniv og kæresteri sitets kerneprodukt, og jeg tror da også at mange har fundet sig en partner på Scor.dk og derigennem sikret sig hygge her og der. Scor.dk har satset på at lade danskerne finde hinanden, men nu skal der også ske noget på internationalt niveau, så nu lancerer Scor.dk en tjeneste, hvor medlemmerne kan sammenligne priser – på flybilletter! A’ hva’beha’r?

I en pressemeddelelse kalder Scor.dk det for et ”banebrydende koncept”. Jamen, uhadadada! Det var da også lidt af en gevaldig mundfuld som brugerne på Scor.dk dér får forærende. Mulighed for at sammenligne priser på flybilletter. Enestående. Behøver de så slet ikke at bruge Momondo eller andre tjenester. Supersmart… Upsan! Det er faktisk Momondo, som Scor.dk bruger som søgetjeneste, så det banebrydende koncept er altså nok kun banebrydende for brugere, der ikke kender Momondo. Også vil det snart flyde med medlemstilbud. Siger Scor.dk.

Ja, vi på Nettips er dybt imponerede over Scor.dk’s kreativitet og iværksættergen. Vi forsøger et tankeeksperiment, og skulle der være en ide du kan bruge, så stjæl den blot!

– Dansk Lystfiskerforening indfører prissammenligning på færgebilletter, så lystfiskerne kan sejle deres egen sø.

– Folketinget indfører prissammenligning på mobiltelefoner med henblik på bedre kommunikation.

– Danske skilsmisseadvokater indfører prissammenligning på hårde hvidevarer, så den kølige situation ægtefæller imellem kan bevares.

– Nettips.dk indfører prissammenligning på Legoklodser, så vores spilsektion forbedres.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.