Sandberg USB Surround Sound Headset 5.1

Sandberg USB Surround Sound Headset 5.1

Gamere og folk der elsker at lytte til musik på pc’en sætter pris på god lyd. Det nytter ikke at sætte livet på spil i Call of Duty, hvis maskingeværsalverne lyder som en omgang slem forkølelse hos naboen. Nul, putte. Vi kræver original lyd, og så skal det selvfølgelig være så realistisk som muligt. Sandberg præsenterer en god høretelefon med indbygget mikrofon, og sådan en bandit kalder man også et headset, altså sådan et apparat man ofte ser sportskommentatorer have på hovedet, mens de stiller gode spørgsmål til eksperter. Kvalitet er en vigtig bestanddel, så lyden kommer venligt igennem til os seere, og sådan bør det også være med headsets til computeren.

Nettips fik tilsendt Sandbergs nyeste headset. Det hedder USB Surround Sound Headset 5.1, og er en rigtig lækkerbisken, hvis man har behov for et godt headset til en absolut fornuftig pris. 599 kroner er den vejledende pris for dette headset, som indeholder fire separate højttalerenheder i hver hørebøf. Med fire styks højttalere er der grundlag for et varieret lydbillede, og begrebet surround sound kommer til sin ret. Med fire enheder mærkes det også på headsettets vægt (740 gram), idet der jo så er otte enheder i alt – man er vel lidt matematiker – men trods vægten føles det ikke så slemt, når først hørebøfferne sidder rigtigt på hovedet.

Lydkort på ledningen

Her i huset fandt vi et klip på Youtube, hvor man – hvis man har et headset på hovedet – får en fornemmelse af at være hos den lokale barber og frisør. Rumklangen i dette USB Surround Sound Headset 5.1 er ganske imponerende, og det var lige før at man følte sig nyklippet, da lydklippet var færdigt. Hvis læsere er skeptiske for dette headset, fordi de mangler et surround lydkort i pc’en, er der intet at være nervøs for. Sandberg har nemlig bygget et lydkort ind i en beskeden boks på ledningen, hvor man således også kan styre de enkelte kanaler samt lydstyrke.

– Med det her headset bliver StreetGear serien voksen. Et Surround headset er naturligvis ikke tiltænkt som street accessory. Det er helt afgjort noget man bruger derhjemme. Det er den mere modne del af Street segmentet – 20-29 år – vi vil appellere til med dette produkt. I vores del af verden lever segmentet ikke 24/7 på gaden – de har også et hjem hvor der bliver brugt tid på multimedie oplevelser. Det er en købestærk og kvalitetsbevidst del af befolkningen, som kan og vil investere i en unik oplevelse, siger direktør Erling Hoff Petersen, Sandberg.

www.sandberg.it/da-dk/product/USB-Surround-Sound-Headset-5.1

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.