Sandberg Street Gear

Sandberg Street Gear

Høretelefoner er altid velkomne her i huset. Dels hører vi rigtigt meget musik på stereoanlæg og på computer, og dels er det somme tider rart at få den fulde nydelse ud af musikken uden forstyrrende elementer som for eksempel hund, telefon eller kaffemaskinegrynt. Desuden har vi vidt forskellige slags musiksmag i hjemmet, så det er næsten påtvunget at vi i ny og næ iklæder os høretelefoner – af hensyn til de andre. Sandberg præsenterer deres nye serie, som går under navnet Street Gear. Det er en række produkter, som primært henvender sig til børn, unge og voksne i alderen 12-29 år.

Et af produkterne er et sæt lækre høretelefoner. Det rigtige navn for disse hørebøffer er Sandberg StreetBlaster, og her er der tale om et sæt høretelefoner i god kvalitet. Umiddelbart vil størrelsen muligvis afskrække nogen, men når man først har sat sættet på hovedet, overrasker det positivt. Sandberg StreetBlaster vejer nemlig ikke så meget som man har tendens til at tro, og fleksibiliteten er stor, idet hørebøfferne selv justeres størrelsesmæssigt på hovedet.

Ramt rigtigt design
En smart bøjleløsning gør at StreetBlaster kan swoppes fra person til person uden at behøve at blive indstillet. Det er faktisk rigtigt rart, når vi nu er forskellige individer med forskellige hovedstørrelser her i hytten. Sammen med hørebøfferne følger der to sæt kabler: et langt kabel, som man typisk bruger foran computeren, idet der er indbygget mikrofon i kablet. Dermed har man pludselig et sæt høretelefoner, hvis der skal afvikles Skype eller en omgang nedmejning i Counter Strike, hvor kommunikationen med andre også tæller. Det korte kabel tager man typisk i brug, hvis det er MP3-afspilleren, som er i fokus.

– Den målgruppe vi har med at gøre her er købestærk og kvalitetsbevidst. De vil gerne flashe deres nyeste gadgets, og såvel drenge som piger går op i både teknisk kvalitet og funktionen som beklædningsgenstand. Jeg er meget stolt af StreetBlaster, som teknisk set er på et meget højt niveau, men samtidig rammer fuldstændig rigtigt mht design. Derudover er det en spændende nyskabelse for vores efterhånden gamle varemærke, at relancere os under en yngre profil. Vi forventer os rigtig meget af det her, siger administrerende direktør for Sandberg, Martin Hollerup.

Sandberg StreetBlaster vil være at finde i de fleste butikker. Pris: 299 kroner.

Nærmeste forhandler: www.sandberg.it

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.