Sammenligning af bogpriser

Sammenligning af bogpriser

Bøgernes indtog på internettet er for længst en realitet. I mange år har  vi været vant til at købe bøger på internettet, og især Amazon var bannerfører på dette boglige område. Ved at handle bøger på internettet har du adgang til stort set al litteratur på verdensplan, og du kan oven i købet foretage en sammenligning af bogpriser. Og lige netop sammenligning af bogpriser er et af de store emner i disse dage, hvor en ny dansk hjemmeside ser dagens lys. Hjemmesiden hedder Bogrobotten.

I følge en pressemeddelelse er målet for bogrobotten at vise de mest fordelagtige steder at handle bøger samt at låne bøger – nye eller brugte. Bogrobotten vil vise dig hvor bogen kan købes, og hvor den eventuelt også er tilgængelig, for eksempel online boghandlere, fysiske butikker, biblioteker og på sites, hvor bogen kan downloades som e-bog eller som pdf-fil. Også steder som Den Blå Avis samt Gul og Gratis er inkluderet, da mange danskere forsøger at sælge deres gamle og brugte bøger på sådanne brugtbørser.

Således får du en sammenligning af bogpriser via 33 online boghandlere og fra over 100 boghandlere hvor bogen kan hentes hen over disken i den pågældende butik på byens strøg. Bogrobotten serverer ud over sammenligning af bogpriser også gode links til eksempelvis eReolen, hvor du kan downloade bøgerne til din iPad. Bogrobotten er en gratis service, og da Nettips var forbi en tirsdag aften, fandt vi bestsellere som fx

  • Og bjergene gav genlyd af Khaled Hosseini
  • Den farlige leg af Mari Jungstedt
  • Inferno af Dan Brown
  • 1913 af Florian Illies

www.bogrobotten.dk

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.