Safe Anywhere på dine gadgets

Safe Anywhere på dine gadgets

Sikkerhed er stadig en vigtig detalje at have med i baghovedet, når du går og muntrer dig med alle dine tekniske gadgets. I mange år har vi her på Nettips forsøgt at tude dig ørerne fulde om, at du selvfølgelig skal have installeret ordentlige sikkerhedsprogrammer. Selv om man tror at man sagtens kan bruge en moderne internet computer uden sikkerhedssoftware, så vil mange senere finde ud af, at den manglende sikkerhed var en bommert. Og det ser også ud til at vi skal overveje sikkerhed på vores nye tablets og smartphones. I al fald hvis det står til sikkerhedsproducenten F-Secure.

F-Secure er ude med et nyt produkt, som de kalder Safe Anywhere. Ifølge en pressemeddelelse vil denne løsning beskytte dig imod virus, phishing mails og andre typer malware og cyberangreb. Safe Anywhere sælges via internet udbyderne, og for dem er brugen af Safe Anywhere ligetil. Servicen kan nemt sættes op som en del af en internetudbyders brand.

– I vores digitale hverdag møder vi et stigende antal online-trusler, der truer ikke bare vores gadgets, men også sikkerheden omkring vores personlige indhold på dem. Samtidig udlever it-brugerne i dag deres digitale liv via flere forskellige enheder og med uhyre mange kontakter, hvor indhold deles, så de har brug for både tårnhøj beskyttelse og stor fleksibilitet. Safe Anywhere beskytter it-brugerens digitale liv med alle dets facetter og indhold – uanset om brugeren er på nettet med sin smartphone, sin tablet eller sin computer, siger Michael Dahl, landechef for F-Secure.

Hvor meget internetudbyderne vil være bekendt at tage for denne sikkerhedspakke, melder historien intet om, så læserne må nøjes med et link til F-Secures danske hjemmeside.

www.f-secure.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.