Sådan støtter du et godt formål

Sådan støtter du et godt formål

For lidt over en måned siden forlod min far os. Han var ramt af kræft, og sygdommen fik det sidste ord at skulle have sagt. Kræft er en forfærdelig sygdom, og der er hårdt brug for økonomiske midler til forskning. Kræftens Bekæmpelse er et naturligt sted at pejle blikket hen, og Kræftens Bekæmpelse har brug for al den økonomiske bistand, der er muligt. Vores husstand er medlem, og det er muligt for alle at sende store som små bidrag af sted til organisationen. Nu er et nyt initiativ dukket op. Det sker på Facebook.

Ved at hoppe ind på en Facebook-side og klikke på ”Synes godt om”-knappen, er du nemlig med til at sende Kræftens Bekæmpelse et beløb på 2 kroner. Altså 2 kroner pr. person, som synes godt om. Mens disse linjer forfattes har cirka 55.000 mennesker klikket på knappen, hvilket betyder at over 100.000 kroner lander det rette sted. Facebooksiden hedder 2krprmand, og ideen bag det hele er at forskellige virksomheder betaler bidraget. Initiativtager Frederik Kehler siger:

– De sociale mediers påvirkning og de muligheder, de giver os, er utroligt spændende. For første gang i historien kan man bidrage “gratis” ved blot at trykke ”synes godt om,” og det er noget, der tager i danskerne. Det betyder, at jo flere, der bruger denne gratis mulighed, desto mere reklame får virksomhederne. Virksomhederne synes, det er attraktivt at bidrage til en god sag, samtidig med at de når ud til mange potentielle kunder. Derfor er der tale om en win-win-situation for både virksomheder, brugere og for den gode sag, vi støtter.

www.facebook.com/2krprmand

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.