Sådan sletter du Windows.old

Sådan sletter du Windows.old

For nogle uger siden installerede jeg Windows 8. Jeg downloadede installationsfilen fra Microsoft.com og efter nogle minutters rumsteren, gik systemet i gang med at installere Windows 8.

På et tidspunkt skulle jeg tage stilling til om jeg ville fjerne alt, eller om jeg ville beholde nogle filer. Uheldigvis fik jeg valgt at installere oven i min Windows 7, hvilket efterfølgende medførte, at jeg har fået en gigantmappe, der kalder sig selv for Windows.old. Ærligt talt følte jeg mig en smule gammel, da jeg så at jeg havde kvajet mig ved at installere oven i den gamle Windows. Nå, sket er sket og jeg kan selvfølgelig blot foretage installationen på ny, men det oooorker jeg ikke.

Nå, min Windows.old-mappe fylder ret meget. Faktisk langt over 16 GB, og det er jo sådan set bare spildfyld. Så da jeg højreklikkede på mappen og valgte Slet, fik jeg en næsvis besked fra Hr. Windows om, at det kunne jeg da bare ikke sådan lige gøre…
Hrmpf! Du kan dog kaste dig over det indbyggede oprydningsværktøj (Diskoprydning), som hjælper dig med at få fjernet filer, som Hr. Windows har taget under sine beskyttende vinger. Derfor kan du forsøge dig med følgende manøvre:

  1. Hold Windows-tasten nede og tryk på bogstavet R
  2. I Kør-boksen skriver du cleanmgr og trykker Enter
  3. Nu starter Diskoprydning. Sæt det i gang!

Hvis du er heldig, klarer værktøjet resten af processen. Held og lykke!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.