Sådan sletter du din Facebook

Sådan sletter du din Facebook

Leder du efter en metode til at slette din Facebook profil? Så læs med her, for via en amerikansk hjemmeside vil du nemt, snildt og hurtigt kunne slette din Facebook profil samt en lang række profiler på andre sites som for eksempel Skype, Spotify, Groupon, Yahoo og Hotmail. Navnet på den amerikanske og gratis tjeneste er intet mindre end AccountKiller (KontoDræberen), og sitet er bygget meget brugervenligt op, så du relativt enkelt kan komme unødige profiler til livs på et kort øjeblik.

På AccountKiller får du instruktioner til at slette dine profiler på mere end 500 forskellige tjenester. Det er et nyttigt redsklab, idet det ofte er svært at gennemskue, hvordan man kommer ud af en online tjeneste så smertefrit som muligt.

AccountKiller har valgt at kategorisere de forskellige online tjenester i tre farver: sort, grå og hvid. Farverne har selvfølgelig en betydning, og i dette tilfælde ret enkelt: De hvide tjenester er overskuelige at komme ud af, typisk via nogle få klik med musen. De sorte online tjenester er næsten umulige at komme væk fra, og der skal ydes en pænt stor indsats for at slette profilen på sådanne tjenester. Den grå kategori er sådan en midtimellem kategori, hvor det både er let og alligevel en smule besværligt at slette en online profil. Da jeg tittede ind på AccountKiller en mandag aften, kiggede jeg efter tjenester hvor jeg selv har en profil. Lad os se hvordan AccountKiller kategoriserer disse tjenester. Bemærk også at AccountKiller giver et link til hvordan du nemt sletter profilen.

De hvide: Facebook, Yahoo, Hotmail, Gmail og MySpace er altså tjenester, som AccountKiller mener er relativt nemme at slippe ud af.

De grå: Spotify, Groupon, iTunes og Steam er sites, der ligger i den mellemsvære kategori. Her skal der arbejdes for at slippe helt ud af systemerne.

De sorte: Skype, Evernote, WordPress og Wordfeud hører til i den sorte kategori, altså den svære vægtklasse, hvor der skal arbejdes for at slippe helskindet ud.

Faktisk viser det sig, at det slet ikke er muligt at slette profiler på visse sites. Det viser sig eksempelvis på WordPress.com, hvor der højt og tydeligt står, at man ikke kan slette en konto der. Dog kan man godt slette sin blog… Hvis man vil ud af Wordfeud, er det ikke muligt at gøre det selv. Her gives der dog en e-mailadresse til supporten hos Wordfeud, og så må man jo håbe, at de sletter dig uden at være alt for kunstige.

www.accountkiller.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.