Sådan ser du film med Netflix

Sådan ser du film med Netflix

Den amerikanske filmtjeneste Netflix kommer snart til Danmark.

Dette er platformene som støttes.

Netflix meddelte i går at den populære tjeneste kommer til Danmark inden årets udgang. Netflix har over 50 millioner abonnenter verden over og opgiver at de tilbyder 75000 film via streaming.

Prisen for tjenesten i USA er ti dollar i fast pris om måneden, hvilket svarer til 64 kroner i danske kroner. Det er desværre stadig ukendt hvad den danske pris ender på, men mon ikke det er sandsynligt  at den kommer til at ligge på under hundredlappen.

Netflix kan ses på en masse gadgets fra pc til mobiltelefoner. Takket være at filmtjenesten er så populær har mange elektronikudviklere lagt støtte for Netflix i sine produkter. Her er nogle eksempler hvordan du kan se filmtjenesten. 

PC: Alt hvad du behøver er en browser og Microsofts indstiksprogram Siverlight som funger i alle større browsere (netlæsere). Silverlight fungerer både på Windows og Mac. For Linux er det lidt mere kompliceret da Netflix ikke støtter platformen og Silverlight ikke fungerer på Linux.

Der findes dog støtte for Netflix i en række ulige så kaldte filmprogrammer som Xmbc, Plex.

Mobiltelefoner og Tablets: Netflix har udgivet apps for Android. IOS og Windows Phone 7 som er gratis at downloade.

Nyere TV-apparater: Nyere så kaldte smart tv-apparater fra Samsung, Philips, Sony, LG med flere tilbyder enten indbygget støtte for Netflix eller apps som kan downloades for at anvende tjenesten.

Set-top-boxe: Flere så kaldte set-top-boxe som Apple TV, Boxee, Roku med flere har indbygget støtte for Netflix.

Spilkonsoller: Samtlige af de store spilkonsoller som Xbox 360, Playstation 3, Nintendo Wii og Nintendo 3DS har støtte for at se Netflix.

Kilde: idg.se

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.