Sådan kan du kopiere filer

Sådan kan du kopiere filer

Står du og skal kopiere filer, er det nyttigt med et godt værktøj. Her får du nogle forslag til gode programmer.

En meget brugt ting ved computeren er kopiering af filer. Vi kopierer på livet løs, og snart har vi de samme filer og mapper liggende forskellige steder: på cd-rom’er, USB nøgler og online gemmesteder, for eksempel Dropbox. Fremgangsmåden ved kopiering af filer er ofte forskellig fra person til person, men fælles er at det handler om gode vaner, som man har det godt med. Lifehacker bragte en artikel, der fokuserede på software, der hjælper med at kopiere filer. Nettips bringer forslagene og håber på danske kommentarer herunder.

FastCopy – freeware
Det er ikke et kønt program, men faktisk ret hurtigt. fastCopy integreres i dit Windows, og det kommer til udtryk i din højrekliksmenu, som du oven i købet selv skræddersyr. Programmet magter at slette filer og mapper, når de er kopieret over til det rette sted. Programmet kan bruges på en USB nøgle.
www.ipmsg.org/tools/fastcopy.html.en
 
RichCopy – freeware
Et stykke software, der har eksisteret siden 2001. Brugerfladen er venlig og lægger sig nydeligt ind I Windows. Du får rige muligheder for at styre programmet som du ønsker det, og der er naturligvis mulighed for at filtrere din søgning efter filtyper, datoer med videre.
http://technet.microsoft.com/en-us/magazine/2009.04.utilityspotlight.aspx?pr=blog

SuperCopier – freeware
Dette program skulle være en oplagt vinder til folk, som synes det er dejligt med praktiske programmer på USB-nøglen. Drag and drop er naturligvis en del af SuperCopier, som ændres til en portabel version ved at ændre ini-filen. Se mere herom på hjemmesiden.
http://sourceforge.net/projects/supercopier/

TeraCopy – freeware
TeraCopy fås både I en ngratis og I en købeversion. Programmet har mange fans over hele kloden, hvilket blandt andet skyldes en enkel brugerflade, som lægges ind i Windows-skallen, så du er klar via højreklik..
www.codesector.com/teracopy.php

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.