Sådan finder du den billigste afbudsrejse

Sådan finder du den billigste afbudsrejse

Er du på udkig efter en billig afbudsrejse er du kommet til det helt rigtige sted. I denne guide til at finde de billigste afbudsrejser, giver vi dig rådene som sikrer dig at du ikke kommer til at betale overpris.

1: Rejs uden for højsæsonerne

Et råd som måske giver sig selv. Men ikke desto mindre er det en sandhed som langt hen af vejen sikrer dig billige afbudsrejser. I skolernes ferie er der nu engang langt større efterspørgsel efter rejser, og det påvirker priserne. Vil du gerne have en billig afbudsrejse kan du med fordel planlægge, at rejse uden for skolernes ferie.

2: Rejs med kort varsel

Et andet råd som gør det muligt for dig at spare store penge er, hvis du har mulighed for at rejse med kort varsel. Har I mulighed for det, så afsæt 2 uger, hvor I har mulighed for at rejse med meget kort varsel. Pakker I kufferten på forhånd burde det ikke være et problem at komme afsted inden for et par timer hvis det rette tilbud byder sig. I det hele taget er fleksibilitet nøgleordet når det gælder om at finde billige afbudsrejser.

3: Hvor skal jeg lede efter afbudsrejser?

Der findes utallige hjemmesider på nettet, hvor det er muligt at søge efter afbudsrejser. De fleste større rejsebureauer har listet deres afbudsrejser på deres egen hjemmeside. Et andet godt sted at kigge efter afbudsrejser er på tekst-tv. TV2 har dedikeret 47 sider på tekst-tv til afbudsrejser. Her er det ofte muligt at finde rigtige billige afbudsrejser, i sær hvis du tager højde for råd nummer 1 og 2 ovenfor.

Du kan faktisk også tjekke tekst-tv online hvis du har lyst. Her finder du tekst-tv fra TV2.

I de større aviser, vil du af og til også kunne finde forskellige gode tilbud på rejser. Disse kan også være et kig værd. Du skal dog være opmærksom på, at det er et trykt medie, hvor selskaberne ikke har muligheden for at ændre på prisen. Det betyder ofte at du ikke finder de bedste priser her.

4: Vær fleksibel i forhold til destination

Hvis du skal have den billigste afbudsrejse handler det om at være fleksibel. Det duer derfor ikke, at du allerede på forhånd har bestemt hvor turen skal gå hen. Kig på de forskellige afbudsrejser, og vurder derefter destination i forhold til pris.

De populære feriedestinationer er ofte dyrere end de knapt så kendte.

5: Sammenlign flere steder

Et godt tip er også at kigge flere forskellige steder. Kig både i aviserne, på tekst-tv og besøg gerne et par forskellige rejseselskaber og tjek deres afbudsrejser ud. Leder du kun efter afbudsrejser ét sted, vil du med stor sandsynlighed ikke få den bedste pris.

6: Gør det selv kontra charterrejser

Har du mod på en gør-det-selv ferie? Hvis ikke skal du blot springe dette og det næste tip over. Men har du mod på selv at arrangere din ferie kan der være gode penge at spare. Når du selv arrangere din rejse har du nemlig muligheden for at vælge billige hoteller som har ledige værelser, og du har mulighed for at få skaffet de billigste flybilletter. Vær dog opmærksom på, at der også er arbejde forbundet med at få det hele til at gå op i en højere enhed.  Et godt tip, hvis du vælger at arrangere din egen ferie er at flyve til de mindre lufthavne. På den måde kan du ofte spare mange penge på flybilletterne da disse lufthavne er billigere at lande i for flyselskaberne.

7: Det koster de billige afbudsrejser

De absolut billigste afbudsrejser koster i omegnen af 1.000 kroner pr. person. Her skal du forvente at du bestiller en uspecificeret rejse, hvor du ikke på forhånd ved hvilket hotel du bliver indlogeret på.  Giver du et sted mellem 2000-3000 kroner pr. person kan du forvente at få en specificeret rejse, hvor du ved hvad du køber.

Det skal dog nævnes at uspecificeret ophold kan være på rigtig fine hoteller. Der er dog ingen garantier.

[Artiklen er skrevet af Emil fra mitophold.dk]

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.