Rygsæk til den bærbare fra Umates

Rygsæk til den bærbare fra Umates

Dagligt transporterer jeg min bærbare pc fra privaten til arbejde – og retur. Sådan en bærbare maskine på 17 tommer fra Dell samt oplader vejer immervæk en pæn skilling på skulderen, så det var med stor spænding at jeg tog en rygsæk fra Umates i brug. Umates er et dansk firma, som blandt andet har specialiseret sig i tasker til vores bærbare computere, og et af de nyeste tiltag hedder Umates LiteUp BackPack. Rygsækken er udstyret med praktiske reflekser, således at cykelturen til og fra arbejdet har fået et sikkerhedspust I den rigtige retning.

Når det handler om sikkerhed, så har Umates naturligvis også tænkt på den bærbare pc, som skal ligge i rygsækken. Derfor har firmaet indbygget et elastisk ophæng i rygsækken, og dette ophæng beskytter den bærbare pc, hvis man taber rygsækken. Konkret betyder ophænget, at der ikke er fysisk kontakt imellem computer og rygsækkens bund. Genialt tænkt med sådan en slags stødpude, som du måske kan få en fornemmelse af ved at kigge på artiklens illustrerende foto.

Derudover er der også et aftageligt regnslag til rygsækken, som beskytter mod nedbør. Rygsækken indeholder desuden masser af praktiske lommer til bøger, telefon og hvad man ellers har af ekstra grej liggende i sådan en rygsæk. Vægten udgør blot lidt over et kg, og stropperne gør rygsækken til et behageligt møde på kroppen. Prisen ligger lige omkring 500 kroner.

Tjek også denne stilfulde taske til den bærbare pc

www.umates.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.