Runescape: et godt gratis rollespil

Runescape: et godt gratis rollespil

Et af de sjoveste spil på internettet hedder Runescape. Runescape er et online rollespil som er skægt og meget underholdende. I spillet lever man i en eventyrverden med sjove og underlige væsener og omkring 200.000 spiller Runescape dagligt. Der er faktisk en hel del piger, der også spiller, men mest drenge. Man kan godt spille Runescape når man er 7-8 år gammel, men det er nok bedst hvis man er 9-12 år, fordi det meste foregår på engelsk.

For at spille Runescape skal man oprette en profil (det er gratis) og bagefter skal man igennem en træningsbane. Den er lidt svær, men ikke speciel svær, synes jeg. Sproget er lidt vanskeligt, fordi der er mange hollændere og englændere der spiller det, og derfor skriver man meget på engelsk. Mens man spiller, kan man chatte med dem der er online, og det er godt og morsomt.

Spil mod spillere fra andre lande
I Runescape går man rundt i en eventyrverden og bekæmper uhyrer og andre spillere, men hvis du skal bekæmpe andre spillere, skal du gå til Wildernees, altså på en måde en anden verden, hvor du kan kæmpe mod andre spillere, der for eksempel sidder i USA. Man kan have våben, men der er mange der dør og mister deres våben så de ikke har et. Man kan have bronze, iron, steel, mihril, adament og rune, og hvis du er member kan du få dragon der er det allerbedste våben i hele Runescapeverdenen. Du skal bruge musen til at klikke, hvor din person skal gå hen, og du kan bruge piletasterne til at se ham/hende i 3D.

Det er som sagt gratis at spille Runescape, men man kan også være member. Det koster 34 kroner om måneden. Fordelene er at du får dit eget hus og du kan spille små mini-spil samt dragon-våbenet. Du kan betale med Visakort og Dankort tror jeg. Men jeg synes at du mindst skal være i level 20 eller over for at være member, for så er det sjovere.

Jeg tror cirka jeg har spillet Runescape et halvt år eller deromkring. Jeg synes det er sjovt at spille, fordi i starten laver du din egen mand/kvinde og så skal du igennem den der træningsbane, og når man endelig er kommet i den rigtige verden, kan du gå frit rundt og samle ting. Det er også vældig sjovt at spille med vennerne fra skolen eller nogen af sine rigtig gode venner. Mit navn i Runescape er Black Soren 2

Du kan få hjælp på denneside: www.runescapetips.dk
Og denne side kommer du over på Runescapes hjemmeside: www.runescape.com

[Denne artikel er skrevet af Søren på ni år. Han er i øjeblikket inkarneret fan af Runescape]

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.