Root din Android

Root din Android

Smartphones er nogle avancerede stykker teknik. Telefonerne er groft sagt bittesmå bærbare computere, og mulighederne er enorme trods de beskedne fysiske størrelser. Trods de mange muligheder er mennesket sjældent tilfreds, og dette gælder da også smartphones. iPhone jailbreakes, så man bliver mere fri, og Android telefoner rootes, så mulighederne udvides endnu mere. At roote sådan en Android kan være en lettere kompliceret affære, hvis man ikke har prøvet det før, og så er nyheden om Unrevokes muligvis et godt bekendtskab værd.

Unrevoked.com er en hjemmeside hvis eneste formål er at hjælpe dig igennem processen med at roote din Android smartphone. Ikke at jeg selv har afprøvet systemet. Jeg tør ikke! For hvad nu hvis det ikke virker? Eller hvad nu hvis telefonen går i stykker og skal sendes til reparation? Dækker garantien så? Kan man roote tilbage til telefonens originale opsætning? Spørgsmålene er mange, og indtil videre vælger jeg altså at lade min Android køre med originalopsætning, og så kan det være at jeg en dag tager chancen og rooter mekanikken.

På Unrevoked vælger du din telefon på listen – hvis den altså er der.

  • Sprint EVO 4G (HTC Supersonic)
  • Droid Incredible (HTC Incredible)
  • HTC Desire GSM
  • HTC Desire CDMA (HTC BravoC)
  • HTC Aria
  • Droid Eris (HTC DesireC)
  • HTC Wildfire (HTC Buzz)

Herefter vælger du at downloade en pakke til det styresystem, som du anvender. Når pakken er hentet, er du klar til at flashe din telefon. Du kobler derfor telefonen til din pc og afvikler den pakke, som du netop downloadede. Herefter følger du installationen på telefonen. Held og lykke. Jeg hører gerne erfaringer fra folk, der afprøver metoden på Unrevoked.
Ps. Det sker naturligvis på eget ansvar!

Dansk guide 

{qtube vid:=S09GLDqhR4A}

www.unrevoked.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.