Rollermouse Re:d erstatter musen

Rollermouse Re:d erstatter musen

Vi ved det jo godt de fleste af os: at overdrevet og statisk brug af musen er sundhedsskadeligt. Håndled, albuer, skuldre, nakke og ryg risikerer at få en over nakken, og følgerne kan være så slemme, at man ligefrem får diagnosen museskade. Det handler derfor om at bruge musen så fornuftigt som muligt, og i og med at de små tablets og bærbare computere er blevet så populære, satser jeg en lagkage og vover den påstand at museproblematikken måske er faldende. Desuden dukker der nye alternativer for musen op i ny og næ. Seneste eksempel er Rollermouse Re:d.

Rollermouse Re:d er en smart og ergonomisk anordning, der placeres foran dit tastatur. Der er indbygget håndledsstøtte, og hvis du lærer at bruge begge hænder, gør du livet nemmere og mindre musesmertefyldt for dig selv. Rullestaven på Rollermouse Re:d skal blot berøres ganske let for at bevæge musemarkøren på skærmen, og med lidt øvelse kan det faktisk sagtens lade sig gøre at få bestilt lidt arbejde… En trackingteknologi med navnet 7senses gør rullestaven utrolig præcis og 7senses justerer konstant hastighed og acceleration, så Rollermouse Re:d passer optimalt til dig.

Nu har jeg ikke afprøvet Rollermouse Re:d, men noget tilsvarende hos sekretærerne i Kursuscentret. Efter ganske få minutters brug var jeg helt ødelagt og mine arme var tæt på at gå i krampe. Disse nḿusealternativer er med garanti rigtigt gode, men hvis man som jeg er flasket op med mus, så er det svært at begynde at bruge anordninger som Rollermouse Re:d. Jeg anbefaler til stadighed at man slipper musen en gang imellem og bruger tastaturet i højere grad. Der findes mange geniale tastaturgenveje til de fleste programmer, og det er kun spørgsmål om vane, før de hænger fast. Lige som hvis man forsøger at lære en Rollermouse Re:d at kende. Den koster i øvrigt cirka 2.900 kroner.

www.contour-design.dk/produkter/rollermouse-red

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.