Roccat med nye produkter

Roccat med nye produkter

Roccat har tidligere været nævnt her på Nettips for nogle gode og spændende produkter. Senest i starten af december, hvor vi nævnte den labre mus, Roccat Tyon Gamer mus. Roccat deltog naturligvis i CES 2015 i Los Angeles, hvor de præsenterede nye produkter, som med snildhed sagtens kunne interessere nogle læsere her på Nettips.

Tyske Roccat er muligvis mest kendt for deres supergode mus og tastaturer, som primært henvender sig til gamere. Et af de nye tiltag hedder Roccat Phobo, som er et gamer tastatur med integreret smartphone samt masser af indstillingsmuligheder for den ivrige gamer, som helst ikke skal afbrydes alt for meget, når kampe og strategier folder sig ud på skærmen. Dette Phobo tastatur gør det nemt at koble din smartphone til tastaturet via Bluetooth

Nyth er navnet på en kommende gamer mus, som skulle være helt perfekt til folk med hang til MMO, altså de hersens spil der foregår online, og hvor millioner af spillere tager på eventyr med og imod hinanden. Nyth skulle indeholde noget så sofistikeret som 3D knapper, hvilket jeg da vil glæde mig til at se, hvad det er for noget. Musen kan naturligvis specieltilrettes den enkelte spiller, således at knapperne på musen kan ”programmeres” til funktioner, som man anvender mest.

Kave er endelig navnet på Roccats roste headset, og Kave XTD 5.1 Analog lander også en gang her i 2015. Lyden i dette headset er endnu bedre end foregående modeller, og man kan naturligvis udelukke al omgivende lyd, så man ikke bliver distraheret, når man spiller løs ved computeren. Kave XTD 5.1 Analog skulle lande en gang her i første kvartal.

http://future-ready.roccat.org

Læs også

1 Comment

  1. Allan F.

    Efter at have læst en spændende nyhed i nettips forum, er jeg faktisk blevet varm på tanken om, at nu vil jeg prøve noget nyt – alene pga de spændende anmeldelser, Roccat, har fået – og ikke pga utilfredshed med mine faste følgesvende udi tastaturer og mus, Logitech. At sidde i chaisselongen og manøvrere det hele på en 42″‘s eller for den sag’s skyld en 50″‘s skærm lyder da alletider’s – især når gearet er i top.
    http://nettipsforum.dk/topic27497.html

    Reply

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.