Roccat Kave XTD 5.1 Analog

Roccat Kave XTD 5.1 Analog

Roccat er nu ude med noget nyt grej, som sikkert vil begejstre spilfreaks i hele verden. Roccat? Øh, kan du uddybe, Allan? Jamen, Roccat er et hæderkronet tysk firma, som har specialiseret sig at producere udstyr til gamere, du ved den slags mennesker, som sætter pris på et godt computerspil.

Det nye udstyr hedder intet mindre end Roccat Kave XTD 5.1 Analog, og det i sig selv er jo lidt af en mundfuld. Der er tale om et headset med den nyeste surround sound teknologi indbygget, og kvaliteten skulle være helt i top.

Når der er tale om et headset, er der naturligvis indbygget mikrofon, og en speciel LED anordning gør, at du hele tiden kan se om dine medspillere kan høre dig, eller om mikrofonen er sat på mute. Roccat har forbedret dette headset med flere længder, når det handler om lyskvaliteten.

Der er naturligvis indført ingen-støj-teknologi, så via et tryk på en knap kan du udelukke al støj omkring dig, så ingen udefra kan ødelægge dit humør når du bekæmper fjenden på skærmen.

Roccat Kave XTD 5.1 Analog skulle være 25 procent lettere end forgængeren, hvilket kun er glædeligt, idet tunge headsets bestemt ikke hører til mine favoritter. Hvis man bærer et headset længere tid ad gangen, er det vigtigt at komforten er i top.

Prisen for Roccat Kave XTD 5.1 Analog skulle ligge lige omkring 800 kroner.

www.roccat.org/en/Products/Gaming-Sound/Kave-Series/Kave-XTD-5-1-Analog/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.