Rippe dvd film

Rippe dvd film

Har du behov for at rippe dvd film?

Her i huset har vi op til flere forskellige apparater, som kan afspille film. DVD afspiller, iPod Touch samt et par mobiltelefoner er klar til at afspille filmsekvenser, og det endda i en mærkbar god kvalitet. Vi køber da også en del film i ny og næ, når vinteren skal indtages i sofaen med uldtæppe, varm cacao og måske friskbagte boller. Her hjælper husets dvd afspiller med at vise filmene for os, men hvad nu hvis vi ønsker at medbbringe filmene på de små håndholdte gadgets? Hvad gør vi så? Jo, vi installerer et program, som kan rippe dvd’erne. WinX DVD Ripper er navnet på et gratis værktøj, som hjælper dig med at rippe dine dvd film. Og det er endda ret nemt og ligetil.

Du kan vælge imellem flere forskellige formater, når du påbegynder en konvertering af dine film. AVI (Divx og Xvid), MP4, MOV, FLV, MPEG og WMV er nok de mest populære formater, og som ekstra bonus kan du nøjes med at rippe dvd film for lyd. Det er nok mest med henblik på koncertfilm, hvor man gerne vil have lyden med sig i MP3-format.

Når du har downloadet og installeret WinX DVD Ripper, er du parat til at gå i ripping mode. Indsæt den ønskede dvd skive, og efter nogle sekunders analyse af filmen får du mulighed for at vælge hvad der skal ske med den pågældende film. Sprog, undertekster og den slags ligger lige til højrebenet. Når du har truffet dine valg, går programmet i gang med at rippe dine film, og varigheden afhænger af valgt kvalitet samt filmens længde.

www.winxdvd.com/dvd-ripper

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.