Reservebatteri med på festival

Reservebatteri med på festival

Er du en af de mange tusinder, som snart drager på ene festival efter den anden? Roskilde Festival fik væltet hegnet i går, og så er der ellers en masse festivaller landet over, som byder på musik, mad, drikkelse, godt humør og teltliv. Skarø Festival er en særdeles hyggelig festival, som jeg gerne anbefaler, hvis man ønsker at deltage i en festival, uden at der skal være 100.000 andre mennesker omkring én. Og man kan naturligvis campere på Skarø, hvor der også er mulighed for at få strøm i teltet, hvis man vælger den “luksuriøse” løsning, hvor man betaler et mindre beløb om dagen. Man kan naturligvis også vælge gratis camping, men så er det uden strøm, og så dukker problemet op: hvordan lader du din smartphone op?

Det er netop her, at Sandbergs nyeste reservebatteri er en oplagt ting at kigge nærmere på. Dette reservebatteri har dens officielle navn i PowerPal 5000, hvor flere ting er samlet i én. Nu findes der jo efterhånden mange reservebatterier, som du kan tage i brug, men det smarte i PowerPal 5000 er at du kan lade reservebatteriet op ved hjælp af solceller. Derved kan du hive strøm ind i batteriet ved hjælp af solens stråler. På den modsatte side af disse solceller har du en metalkrog, så du kan hænge reservebatteriet op eller have det stående, idet krogen også virker som stander. Som fjer i hatten har reservebatteriet en lommelygte indbygget, altså en ægte festival gadget.

Erling Hoff Petersen, salgsdirektør hos Sandberg A/S, siger: – Der er mening med tingene. PowerPal er tænkt som et multiværktøj man kan have med sig, hvadenten man camperer i vildmarken, er til musikfestival eller er håndværker. På den måde har man både ekstra strøm til sin mobil og en praktisk lommelygte med sig, som kan placeres efter behov: Hæng den op i teltet eller stil den i en snæver skunk. At man hele tiden kan fylde ekstra strøm på PowerPal bare ved at lægge den i solen er jo bare en ekstra fordel.

www.sandberg.it/categories/mobility/portable-batteries

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.