Reserve strøm med i lommen

Reserve strøm med i lommen

De fleste med smartphones, tablets, digitale kameraer eller tørstige MP3 afspillere kender det: frygten for at apparatet pludselig løber tør for strøm. Det er ingen hemmelighed, at folk med gamle Nokia telefoner griner hånligt, når vi smartphones afhængige mennesker piver over, at apparatet snart løber tør for strøm. De gamle telefoner kunne holde strøm i dagevis, mens det efterhånden er mere reglen end undtagelsen, at smartphones bør lades op mindst én gang i døgnet. Hvad gør man så, hvis man er langt hjemmefra og ikke har medbragt sin ledning, så monstrummet kan få en opladning via en fremmed stikkontakt? Jo, man anvender naturligvis en ekstra strømkilde.

Sådan en strømkilde fik jeg fingrene i forleden dag. Apparatet hedder PocketCell, og der er faktisk tale om en lille, smart strømkilde, som du kan have liggende i inderlommen på din jakke – større er den ikke. Den fysiske størrelse på PocketCell svarer lidt til et forvokset USB-stik, og der er reelt tale om en slags midlertidig kraftstation, hvor du får mulighed for at lade dine apparater op, hvis du løber tør for strøm. PocketCell er udviklet af producenten Innergie, der hører til selskabet Delta, og dermed er blandt verdens førende producenter af strømforsyninger. Delta leverer således strøm til smarte gadgets og til hybridbiler som Prius og Lexus LS600h. Også den amerikanske el-sportsvogn Tesla har en strømforsyning liggende fra Delta. Apple får også deres strømforsyninger produceret hos Delta. Man kan sige at PocketCell med andre ord gerne skulle have ekspertisen med i bagagen, og designet får da også en til at tænke på Apples produktportefølje: hvid, lille, beskeden.

Ekstra 25 timer til din iPhone

Og hvordan fungerer denne lille fætter så? Jo, når du har pakket PocketCell ud, kobler du den til din computer via det medfølgende USB stik (dette stik har både mikro-USB, mini-USB samt Apple-stik på sig. Ganske smart). Hermed bliver banken ladet op med strøm. Du kan også lade PocketCell op via stikkontakten, hvis du har et passende stik. Når PocketCell er ladet op, har du ekstra strøm liggende i banken til omkring 10.000 gadgets. Når PocketCell er fuldt opladet, skulle den kunne fodre din iPhone med ekstra 25 timer, eller den kan forøge din iPads ”levetid” med 5 timer, inden den atter skal genoplades. Du kan hele tiden se hvor meget strøm du har tilbage i din PocketCell ved hjælp af 4 små, blå dioder på forsiden af ”strømsparekassen”. Hvis der kun er lys i én blå diode, er der under 37% strøm tilbage. 2 dioder godtgør op til 58% strøm, 3 dioder mellem 59 og 79% strøm, mens 4 dioder fortæller at der er over 80% strøm tilbage på saldoen.

PocketCell virker altså til dine Apple produkter som iPhone, iPad og iPod, samt mange andre smartphones, herunder BlackBerry, HTC og diverse Android modeller. Og skulle du sidde med en gadget, der har en USB indgang, kan denne PocketCell med garanti hjælpe dig med nødstrøm på et eller andet tidspunkt. Måske på togturen. Måske i bilen. Måske på telturen. PocketCell koster 749 kroner.

www.myinnergie.com/PocketCell/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.