Rejseplanen til Android

Rejseplanen til Android

Hvis du ofte er på farten, kan det være en god ting at have tog- og bustider på sig. Med en internetforbindelse er dette en nem sag, og hvis man ejer en iPhone eller anden form for smartphone er det endnu nemmere. Den danske “opfindelse” Rejseplanen er nemlig klar til de fikse Android smartphones. Bag Rejseplanen står DSB og de store trafikselskaber i Danmark, og ifølge en pressemeddelelse giver Rejseplanen cirka 10 millioner tur- og rejseforslag hver måned.

Applikationen til Android findes allerede i en iPhone-udgave, der er hentet mere end 200.000 gange. Statistikker fortæller at der er godt 2 millioner opslag via mobilos månedligt, og det er hovedsageligt fra iPhone. Da jeg selv har brugt applikationen TrafikInfo, besluttede jeg mig for at afprøve Rejseplanen. Ved at søge efter Rejseplanen i Android Marked får du let adgang til applikationen, og den er hurtigt hentet og installeret.

Selve opbygningen er enkel: du indtaster afgangs- og destinationsmål samt tid for afgang. Herefter vil Rejseplanen sætte en søgning i gang, og kort tid efter har du en stak rejseafgange, som måske bliver din foretrukne. Funktionen “Tag mig hjem” inddrager din telefons GPS og kommer med et frisk forsøg på at finde en egnet rute fra din nuværende position til din “hjemstavn”. Hvis Rejseplanen skulle have topkarakter af mig, ville det være rart med en stak info om rejsemuligheder fra den nuværende placering (via GPS). Desuden ville det have klædt udviklerne, hvis man fik mulighed for at overføre applikationen til Androidens SD kort.

www.rejseplanen.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.