Redigering af videofilm

Redigering af videofilm

Efterhånden som tiden er gået, er flere og flere begyndt at rende rundt i landskabet med små, fikse videokameraer. Disse kameraer er vældig rare og smarte, og når filmen er i kassen, venter en overførsel til harddisk på computeren. Det overstås som regel også uden problemer, men så dukker endnu en udfordring op: at fjerne de dårlige ”scener” og klippe de gode sammen. Hertil behøver man et videoredigeringsprogram. De fleste vil måske ty til Windows Movie Maker, som ligger i Windows XP og Vista, men man bør lige tjekke dette program ud. Movie Edit Pro 14 fra Magix er netop sendt på gaden, og det byder på spændende muligheder.

Klar til YouTube
Movie Edit Pro 14 sætter nye standarder inden for redigering af film og er en god allround-løsning for brugere, der stiller store krav. Video capture, brugervenlige redigeringsfunktioner, spektakulære 3d-effekter, et stort udvalg af titler og fades samt tilføjelsen af lydspor betyder, at det aldrig har været nemmere at producere imponerende videoer og dermed give dem et personligt præg. Når redigeringen er afsluttet, er det nemt at brænde filmen over på en cd eller dvd. Man kan desuden også hurtigt konvertere videofilen, så den kan uploades til YouTube.

Movie Edit Pro 14-pakken inkluderer en gratis fuldversion af Crazy Talk 4 fra 3d-animationsvirksomheden Reallusion. Med Crazy Talk 4 kan du skabe og styre et virtuelt hold af talende karakterer, som står klar til at levere en animeret taleoptræden på din video, på nettet, på mobilen eller på messaging-projekter. Et enkelt fotografi og indspillet eller importeret lyd kombineret med overgangseffekter, animerede illustrationer og udtryksfulde emoticons samt CrazyTalks avancerede ansigtsanimationsteknologi er alt, du skal bruge for at kunne skabe talende skuespillere, virtuelle guider og digitale værter, der tilfører de perfekte personligheder til enhver multimedieoplevelse.

www.magix.net

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.