Recuva: Gratis recovery program

Recuva: Gratis recovery program

Du leder efter et gratis recovery program. Derfor læser du disse linjer. Og hvorfor leder du efter et gratis recovery program? Kvajede du dig? Fik du slettet det forkerte på harddisken? Eller gik den pludselig kold? Recuva hjælper dig.

Arhhhh, for pokker! Har du også oplevet at slette en fil så grundigt, at den ikke blot landede i Papirkurven, men at den også blev fjernet derfra via en omgang ”Tøm papirkurv”? I sådanne tilfælde er det rart med et gratis program, der muligvis kan redde én. Jeg ramlede ind i et splinternyt program, der hedder Recuva. Firmaet bag Recuva er berømt for det særdeles roste renseprogram CCCleaner, og nu lancerer firmaet altså dette gratis ”recovery” program, som måske kan genskabe slettede filer.

Mit forsigtige ”måske” skal ses i lyset af, at ikke alting kan lade sig gøre med et gratis, lille recovery program, og da jeg testede det, lykkedes det ikke programmet at finde hverken en slettet billede- eller musikfil. Jeg synes alligevel at læserne skal have tippet, for det finder måske noget på din harddisk, som du troede var tabt. Du skal blot downloade 351 KB og herefter installere Recuva. Så er du klar til at søge efter slettede filer med dit nye, gratis recovery program.

www.recuva.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.