Real Life

Real Life

Selvfølgelig er det vigtig at vide hvordan det går med økonomien, miljøet og svineinfluenza/H1N1/A, men der er ikke noget der interesserer folk mere, end hvad der sker med kendisserne lader det til, så jeg dropper for en lille stund al snak om cpu, ram og bundkort, for lige at se på film og musik.

Hallo Ohio.
Det er en af måderne man kan starte en koncert på, særlig hvis man er Bruce Springsteen. Han er blevet et par år ældre eller har måske været på for mange turneer, for det viste sig, at han slet ikke var i Ohio, men i delstaten Michigan.
http://www.freep.com/article/20091113/ENT04/91113089/?imw=Y

2012
”Doom day” filmen 2012 ser ud til at blive en ”payday”film for Sony. Firmaet har investeret små 200 millioner $ i Roland Emmerichs katastrofefilm og 10-20 millioner til reklame for filmen, men allerede i den første weekend tjente filmen 65 millioner $ ind i USA og Canada og på verdensplan yderligere 165 millioner $, så nu er pengene allerede hjemme og det selv om den slet ikke er blevet vist i lande som blandt andet Japan.
http://www.latimes.com/business/la-fi-ct-box-office16-2009nov16,0,2718075.story

Brangelina
Det verdenskendte par Angelina Jolie og Brad Pitt har fået tiden til at gå med andet end at adoptere børn, selv at lave dem og så lige lave film ved siden af, de har nemlig også brugt tid på at designe smykker. Kollektionen der går under navnet ” The Protector” er i guld og sølv og sælges i en limiteret udgave i Asprey butikker i London, New York, Beverly Hills, Tokyo og Dubai i denne uge.
http://www.usmagazine.com/stylebeauty/news/brad-pitt-angelina-jolie-design-snake-inspired-jewelry-20091611

Mig så en UFO.
UFO religionen Scientology ser ud til at rende ind i en hel del problemer. Den franske del af  Scientology er blevet idømt en bøde på omkring 900.000 $ for svindel, instruktøren Paul Haggis har nu efter 35 år droppet Scientology. Nu er det store spørgsmål om John Travolta følger efter. Ods ved bookmakerne er 9-4 på at han gør det. Til det kan man kun sige ”Beam me up, Scotty”
http://specials.msn.com/A-List/Scientology.aspx?cp-searchtext=Scientology%20+%20French%20Fraud%20Case%20+%20Paul%20Haggis%20Defection&form=msnhal

 

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.