Puzzle Pirates

Puzzle Pirates

Gratis spil: Pirat puslingPuzzle pirates
Jeg er vild med Online spil og især de der helt enkle, hvor du kan gå igen efter en halv times tid. og tro det eller ej, af og til kan jeg faktisk også godt lide, at bruge mit hoved. Så da jeg snublede over puzzle pirates, var det jo som sendt fra himlen.
Spillet foregår i en stor verden, hvor andre som dig kæmper om hæder, guld og ære. Til forskel fra de fleste andre spil, foregår alt dette med små hovedbrud forklædt som minigames. Kamp foregår eksempelvis som en slags tetris, hvor du skal bekæmpe modstanderen med snedighed snarere end hurtighed.

En rigtig pirat skal jo også ud på de syv have, også her er der valgt en anderledes fremgangsmåde. Der er nemlig forskellige funktioner du kan varetage på skibet, og hvis du eksempelvis er tømrer, skal du reparere hullerne, som skibet får under rejsen. Dette foregår ved, at du skal få nogle stykker træ til at passe i hullerne, hvilket ikke er helt nemt når det går stærkere og stærkere.

Grafikken er sød og funktionel, uden at være prangende. Hele spillet foregår i den browser, så du slipper for, at installere noget og du har adgangs til spillet alle steder, med en fungerende internetforbindelse.
Spillet er gratis og har et hyggeligt miljø omkring sig. Folk er venlige og behagelige, og det er ikke det værste sted, at hænge ud, når dagen går på hæld og du bare gerne vil slappe lidt af.

www.puzzlepirates.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.