Prøv den nye Office pakke

Prøv den nye Office pakke

Efter min vældigt subjektive mening er Microsoft Office den bedste office pakke man kan få i dag. Jeg ved at der findes en række gratis alternativer, og mange af disse indeholder en pæn række spændende muligheder, som på fin vis spiller pænt op til dans over for Microsoft. Alligevel er jeg nu mest begejstret for Microsoft Office, og med til den kendsgerning hører jo også at jeg underviser i programmerne til dagligt i et moderne kursuscenter på Sydfyn. Den seneste office pakke fra Microsoft hedder 2012, men nu er den kommende pakke på trapperne, og du kan afprøve den ny office pakke helt gratis.

Office pakke til Windows 8

Den kommende version hedder Office 365, og den fås i en række forskellige versioner. Den bliver kun brugbar i Windows 7 og Windows 8, så hvis du sidder med en XP eller Vista, bliver du nødt til at fortsætte med ældre versioner eller opgradere dit styresystem. Længere er den ikke… Microsoft planlægger 4 forskellige udgaver af office 365, og det ser ud som følger:

  • Office 365 Home Premium (til private)
  • Office 365 Small Business (til mindre erhvervsdrivende)
  • Office 365 ProPlus (til større virksomheder og organisationer)
  • Office 365 Enterprise Preview (til de krævende, er ønsker ALT…)

De nye elementer i Office 365 er primært Windows 8-brugerfladen, The Cloud og integration af sociale medier. Der er således touch support i office pakken, hvilket betyder at programmerne kan betjenes på trykfølsomme skærme. Med andre ord vil Office 365 kunne betjenes med lethed på gadgets som tablets og nymodens smartphones. Du kan også foretage noter på skærmen med en ”pen”, hvorefter programmerne genkender og ændrer dem til ”skrivemaskineskrift”. The Cloud dækker over Microsofts tjeneste SkyDrive, hvor du kan gemme dine dokumenter på internettet i stedet for at gemme dem på harddisk eller USB nøgle. Og så følger Skype med i pakken. Her får du 60 minutters gratis taletid hver måned, og så kan du ellers skype løs med vennerne i hele verden.

Bemærk at prøveversionerne kun er på engelsk, og at du skal have en Microsoft konto (fx Hotmail eller Live e-mailadresse) for at få lov til at downloade.

www.microsoft.com/office/preview/en/try-office-preview

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.