Programmer til USBnøglen

Programmer til USBnøglen

Snart er det alle i dette rige, som har hang til it og nørderi, der ejer en USB nøgle. Vi anviser gode, gratis programmer.

Kært barn har mange navne. Det gælder også den lille, men særdeles praktiske lagringsenhed, som har overtaget disketternes førsteplads, når det kommer til nem opbevaring af data. Nogen kalder dimsen for en USB-pind, andre kalder den for FlashRAM, men nogle tredje slet og ret kalder den for en USB nøgle. Hvorom alting er, så er denne lille opfindelse særdeles nyttig at have ved hånden. For det første fylder den ikke ret meget, og for det andet kan de efterhånden rumme temmelig mange filer og mapper.

For få år siden var disketter den mest foretrukne lagringsenhed, når det handlede om data, der skulle transporteres fra et sted til et andet. Disketterne kunne blot lagre 1,44 MB, så med fremkomsten af USB-nøglerne er der altså åbnet op for mange flere muligheder, idet USB-dimserne snildt kan rumme op til 8.000 gange så mange datafiler, som disketten magtede. Digitale billeder, MP3-musik og dokumenter fra kontorprogrammerne er velsagtens de mest populære filer man har liggende på USB-pinden, men der er mange andre muligheder.

På Winpenpack.com får man chancen for at downloade adskillige spændende programmer til USB-dippedutten. Man henter programmerne via forskellige pakker, og der er tale om gratis kvalitetsprogrammer fra open source-miljøet. Programmerne er produceret til USB-pindene, og hvis man vælger den store pakke, ligger cirka 1 GB software og venter på én. Her får man blandt andet billed- og grafikprogrammer, internet- og mailprogrammer, multimediesoftware samt sikkerhedsprogrammer i form af blandt antivirus og kryptering. Desuden indeholder pakken en kontorpakke med tekstbehandling, regneark med videre, og så er der ellers masser af andre spændende småprogrammer.

www.winpenpack.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.