Design Proceslinjen i Windows 7

Design Proceslinjen i Windows 7

Proceslinjen i Windows 7 adskiller sig en smule fra de tidligere versioner af Windows. Det er nemlig nu blandt andet muligt at højreklikke på en hurtigstart ikon på proceslinjen og tjekke de senest åbnede dokumenter/filer i pågældende program. Hvis man for eksempel højreklikker på Word-ikonen, får man en oversigt over de senest åbnede Worddokumenter. Højreklikker man på Stifinderikonen, ser man starks en oversigt over de senest anvendte mapper. Smart. Problemet kan imidlertid være at skræddersy proceslinjen, som man gerne vil have den, idet Windows 7 har nogle irriterende begrænsninger. Det oplevede jeg, da jeg ønskede at sætte min Dropbox mappe som fast punkt på proceslinjen. Det kunne jeg ikke. I stedet blev mappen en fast bestanddel, hvis jeg højreklikkede på Stifinder-ikonen. Windows 7 Taskbar Items Pinner er et gratis program, der hjælper os med at designe proceslinjen i Windows 7, så vi får den næsten som vi vil have den.

En grafisk brugerflade gør det nemt at anvende programmet med det lange navn fra den lange URL… Via 7 Taskbar Items Pinner kan du nemlig hurtigt og snildt redigere ikoner og genveje i proceslinjen. Det er således enkelt at tilføje og fjerne ikoner, mapper og den slags, og programmet gør det supernemt, fordi folkene bag allerede har en stak gode forslag til forbedringer på din proceslinje via nogle foruddefinerede mapper og programmer. Dette inkluderer for eksempel hurtig adgang til Kontrolpanelet, Billeder, Musik, Spil og den slags. Man kan også tilføje genveje til favoritwebsteder.

Bemærk at programmet kun virker til Windows 7, 32 bit! Og bemærk at programmet automatisk foreslår at blive installeret på dit Skrivebord. Personligt installerede jeg det på placeringen C:\pin. Desværre virker det ikke til min 64 bit version af Windows 7.

www.door2windows.com/windows-7-taskbar-items-pinner-pin-files-folders-to-your-windows-7-taskbar/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.