Print i A3 med Brother

Print i A3 med Brother

Du har med stor sandsynlighed en printer stående hjemme i privaten. Det er sandsynligvis en blækprinter eller en laserprinter. Den bruger du sikkert til at printe dokumenter, regneark og festsange og en gang imellem har du måske produceret små plakat-opslag, som skal hænges op i den nærmeste butik. Måske har du af og til tænkt på, at det kunne være rart at printe i A3 størrelse?

Men så har du sikkert slået tanken hen med, at ”sådan en A3 printer sikkert er for dyr”. Men sådan behøver det slet ikke at være. Slet ikke.

Printerproducenten Brother er nemlig ude med en alt-i-en-printer, som er i stand til at skrive på den lange led af papiret (landskab), og dermed er den altså også parat til at printe i A3 størrelse. Maskineriet hedder Brother DCP-J4110DW, og selv om du måske tænker at det sikkert er et stor skrummel på grund af A3-finessen, så er virkeligheden en anden. Faktisk er den på størrelse med andre lignende alt-i-en-maskiner, altså de hersens apparater der kan scanne, kopiere og printe.

DCP-J4110DW er i stand til at udskrive 18 sider i sort/hvid og 16 sider i farver i minuttet efter de nye standarder, og dermed er den meget hurtigere end de tidligere modeller. Printeren magter trådløs tilstand, så du let kan printe via tablet, smartphone,  Apple AirPrint eller Googles Cloud Print. Du kan også koble printeren direkte til internettet via wifi, og på den måde kan du ”uploade” direkte fra printer til fx Facebook, Flickr, Dropbox, Picasa eller Evernote. Prisen for denne Brother DCP-J4110DW vil typisk være 1.249 kr.

www.brother.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.