Politiet lægger navne på Twitter

Politiet lægger navne på Twitter

Der var engang for mange år siden en regel om, at man var uskyldig til det modsatte var bevist.

Det lader nu til at forskellige politidistrikter i USA har fået behov for at markere sig på nettet, så samtidig med at de anholder folk for det der normalt regnes som mindre forseelser, så smider de samtidig de anholdes billeder på nettet med oplysninger om hvad de er anholdt for.

Montgomery
Twitter er et godt sted at profilere sig, særlig når ens stilling er til valg en gang imellem, så man finder Montgomery Country på Twitter, hvor man under et pænt billede af anklageren Brett Ligon kan se de sidste anholdelser.
http://twitter.com/MontgomeryTXDAO

Twitter og Texas
Bortset fra den nationale hobby i Texas, henrettelser, så ser det også ud til at man ikke tager de forskellige rettigheder særlig alvorlig, for hvis du bliver anholdt i Denton, Texas, så er det helt sikkert at du er en dårlig person, så samtidig med at du bliver anholdt, så ryger dit billede op på Twitter, for politiet i Denton laver aldrig nogen fejl.
http://twitter.com/dentonpolice

Kommentar:
Offentlige myndigheder og internettet er to ting som ikke rigtig fungerer sammen. På den ene side har utrolig mange statslige myndigheder travlt med at forbyde borgerne fri adgang til internettet, samtidig med at underudviklede stater i USA bruger internettet som gabestok.

http://news.cnet.com/8301-17852_3-10422062-71.html

Et eksempel fra Denton finder du her:
http://twitpic.com/v6on5

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.