Poker på nettet – på dansk

Poker på nettet – på dansk

Poker er blevet vanvittigt populært på internettet. Mange påstår at de har tjent penge på kortspillet, der afvikles via internetforbindelsen, mens færre indrømmer at de har mistet penge på morskaben. Personligt tror jeg at der er flest tabere, men sådan er verden jo så ond. Og hvordan gør man så, hvis man vil gamble lidt poker på nettet? Jo, man bevæger sig typisk ind på et pokersite, opretter en konto (hvor man sikkert bliver loket med ”free dollars”), og så går man ellers i gang med at stille det helt store poker face op. Nu dukker et dansk poker site op. Det hedder Slowplay.

Slowplay.dk bringer daglige pokernyheder, og så kan du bruge Slowplay til at få et overblik over de danske pokerklubber, der har licens til at udbyde fysiske pokerturneringer. Desuden kan man med jævne mellemrum se online pokerevents, der streames ind på sitet. Sitet lokker – naturligvis – med sjove og spændende konkurrencer og flotte præmier. Jo, der er garanti for gode oplevelser til folket, der er pjattet med at vinde – og måske tabe.

– Vi vil så vidt som overhovedet muligt lave vores egne historier med vores egne billeder om stjernerne, om bredden i form af de danske pokerklubber og poker i de lokale miljøer i det hele taget, om vinderne, om taberne og om alle de fantastiske mennesker, der findes i og omkring pokerens skøre verden, siger chefredaktør Jens Mogensen, Slowplay.dk. Hvis læsere lurer lidt over navnet Slowplay, er svaret lige til højrebenet: I pokerens verden betyder et ’slowplay’ at spille en meget stærk hånd langsomt for at maskere håndens reelle styrke over for en eller flere modstandere.

www.slowplay.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.