Planlæg din ferie på nettet

Planlæg din ferie på nettet

Så gik efterårsferien, og familien besluttede sig for at tage til Budapest, Ungarns dejlige hovedstad. Vi så både Buda og Pest, og imellem dem sejlede vi en tur på Donau, som ikke er så blå, som nogen påstår… Inden vi tog af sted til Budapest, planlagde vi ferien på internettet. Flybilletter og lejlighed blev booket via nettet, og jeg må sige at det foregik uden børnesygdomme og besvær. Og hvordan greb vi så opgaven an? Jo, nu er det jo et stykke tid siden, men vi brugte en prissammenligningstjeneste til at finde flybilletter med. Her brugte vi Momondo, som netop er kåret som årets bedste rejse website. Det skete på en event, der hedder Danish Travel Awards. Flot, ikke sandt… 1.400 mennesker deltog i en spørgeundersøgelse, og her var det altså Momondo, der løb med æren. Mere end 2,5 millioner danskere har anvendt tjenesten i 2012 med gennemsnitligt 9 søgninger hver.

Hvordan planlægger du din ferie på nettet?

Da vi skulle bestille hotelværelse, besluttede vi at en lejlighed var bedre i vores situation. En lille familie med 2 voksne og en teenage knægt befinder sig bedre i en ferielejlighed end på et hotelværelse. Synes vi. Da vi tidligere har haft glæde og succes med Booking.com valgte vi også denne tjeneste. Booking.com fungerer upåklageligt, og via forskellige søgekriterier fandt vi fandt til en hyggelig lejlighed i Budapest Centrum. Booking.com udmærker sig ved at man som lejer kan læse andre lejeres evalueringer, og ud fra ris og ros kan man så bestemme sig for, om det er en in eller yt.

Vi havde en fremragende ferie, og vi fik travet en masse kilometer. Budapest kan virkelig anbefales, og selv om Ungarn har været ”selvbestemmende” i mange år, har det stadig en snert af østeuropæiske priser, når man spiser ude.

Hvordan planlægger du dine ferier i udlandet? Hvilke sites og tjenester benytter du dig af?

www.momondo.dk og www.booking.com

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.