Pizza på telefonen

Pizza på telefonen

Godt nytår! Er du sulten efter fastfood, fx en pizza? Så læs med her, for der går pizza i snakken. Jeg åbnede nemlig for nyligt en pressemeddelelse fra Eniro Danmark, som denne gang forsøger at skabe spalteplads via spændende undersøgelser.

Tidligere har de udsendt pressemeddelelse om danskernes handel på internettet, og denne gang fortæller Eniro Danmark at vi danskere er begejstrede for at bestille pizzaer via vores smartphone. Faktisk formår Eniro Danmark at skrive en pressemeddelelse på cirka en A4-side, der bruger gloser som kokkerere, køkkenet, nødråb og sult. Det betyder at vi skribenter, som altid er ude efter gode historier, straks vælter ind over bogstaverne og forfatter en artikel, som vi kan lægge online. Var der nogen, som sagde agurketider?

Nå, ikke desto mindre lykkedes det altså for Eniro Danmark at opnå det de ville: omtale. Derfor kan jeg lige så godt fortsætte med at fortælle, hvad vi også godt kan lide at søge efter via Kraks app til smartphones. Og her er det altså pizza, som indtager førstepladsen. Undersøgelsen fortæller dog at der er forskel på hvad en iPhone-ejer og en Android-ejer søger efter (jeg bruger selv Android). I maj måned viser det sig nemlig, at iPhone-folket søgte efter sushi 11 gange så meget som vi Androider. Faktisk viser undersøgelsen, at vi Android-brugere tænker på andet end mad! Vi søger efter tandlæger, blomster og TDC, mens altså iPhone-folket tænker ret meget på mad.

Nå, et kort blik på hitlisten fortæller følgende om iPhone-ejere: fem af de ti mest søgte ord, handler om mad. Ellers står den på frisører, vvs-assistance, apoteker og hoteller. Hos Android-ejere handler det – ud over om mad – også om frisører, tandlæger, taxa, apoteker, blomster, TDC og vvs.

Nå, slutteligt synes jeg lige du skal vide, at Krak kan bruges til andet end sultne søgninger. Krak har nemlig også produceret en smart app, der hjælper dig med søkort til iPad. Den vil sikkert interessere diverse lystsejlere, som overvejer at skifte de store papir-kort ud med elektroniske gadgets.

Ellers kan du slutte af med at besøge www.just-eat.dk. De skal nok hjælpe dig med at få noget hurtig føde!

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.