Pirater og YouTube

Pirater og YouTube

Piratkopier af film der ikke er udkommet, kan skabe panik i enhver filmselskab og film der bliver bandlyst kan være dybt frustrerende, særlig hvis det har været med et godt formål for øje filmen er blevet lavet.

Drukvideo bandlyst af YouTube
En video, som ser ud som om den er optaget med en mobiltelefon, viser en ung pige der er sanseløs af druk. Pigen tisser på fortovet inden hun falder ind i en pæl og falder til jorden, Nogle unge mænd håner den unge pige, mens de vender hende om, så man kan se hendes forslåede ansigt.
Filmen slutter med sætningen “Too much alcohol ever ruined your night?”

Det ser ud til at det var for meget for YouTube så den blev bandlyst, og nu ærgrer Derbyshire Primary Care Trust sig, for det er dem der står bag videoen ”Bloody Mary”, som er en del af en mediekampagne til omkring  25.000 pund.  Filmen er lavet med professionelle skuespillene og skulle benyttes til at få unge til at sænke spiritusforbruget når de er i byen.
http://uk.news.yahoo.com/21/20091216/ttc-youtube-ban-for-binge-drink-video-e1d36ba.html

X-Men Origins: Wolverine
Filmen dukkede op på nettet i april måned i en ufærdig udgave sidste år i april måned, og det var noget der skabte panik ved 20th Century Fox, der på det tidspunkt havde brugt over 100 millioner $ på filmen. Efterforskningen viste senere at det første eksemplar af filmen var blevet uploadet af en person der kaldte sig  “SkillyGilly” på Megaupload.com.

Politiet har nu anholdt Gilberto Sanchez på 47 i Bronx, N.Y.  Og selv om det ikke ser ud til at det er ham der har skaffet den originale kopi, så står han til 3 års fængsel og en bøde på 250.000 $, hvis han bliver dømt.
http://news.cnet.com/8301-31001_3-10416372-261.html?tag=nl.e703

Mest sete på YouTube i 2009
Der er ingen tvivl om at Susan Boyle er blevet en superstjerne på YouTube efter hendes optræden i “Britain’s Got Talent”, selv om hun ikke vandt. En anden video der har vagt opmærksomhed er en video om en lille dreng der har været ved tandlægen. 
http://www.mlive.com/entertainment/flint/index.ssf/2009/12/susan_boyle_tops_youtubes_most.html

 

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.