Pirate Pay skal stoppe illegale download

Pirate Pay skal stoppe illegale download

Et nystartet russisk foretagende med navnet Pirate Pay har fået hjælp fra Microsoft


til at stoppe piratkopiering med en ny teknik.


Det russiske foretagende der har fået navnet Pirate Pay har bygget et nyt system som gør det muligt at stoppe download af torrentfiler. Ifølge foretagendet kan systemet finde ulovlige download på internettet og siden gå ind og afbryde igangværende download.


Systemet er blevet udviklet med hjælp fra Microsoft og det er blevet testet sammen med Walt Disney Studios og Sony Pictures. De første af testene skal ifølge bloggen Torrentfreak have lykkedes at stoppe i titusindevis download af ophavsretsbeskyttet materiale.


-Efter vi har udviklet en prototype opdagede vi at vi kunne stoppe visse filer fra at spredes via torrent, siger russiske Pirate Pays vd, Andrei Klimenko.


Efter at Pirate Pay lykkedes vel med den første prototype fik virksomheden en investering fra Microsoft på 100 000 dollar for at forfine teknikken.


Pirate Pay har ikke afsløret nogen detaljer om firmaets teknik fungerer. Men ifølge Torrentfreak virker det som om teknikken går ud på at angribe torrentbrugere med falsk information som resulterer i at deres torrentprogram ikke fungerer længere.


De første af testene skal ifølge Pirate Pay have ledet til at systemet lykkedes at stoppe 44845 download af en russisk film. Prate Pay forlanger en betaling på mellem 12 000 og 50 000 dollar ( mellem cirka 69 000 og 288 000 kroner) for at stoppe en speciel film eller andet materiale.


Kilde. Idg.seLæs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.