Pinterest – nyt socialt hysteri?

Pinterest – nyt socialt hysteri?

Pinterest? Jo, den er god nok: Pinterest er et af tidens hotteste ord, og bag dette mærkværdige ord gemmer sig en ny social tjeneste, hvor det handler om at dele ting og sager med resten af verden. Inden du beslutter dig for at surfe ind på sitet og tilmelde dig, skal det oplyses at det kræver en invitation at blive en del af dette fremadstormende netværk. Undertegnede har bedt om en invitation og går derfor og venter på at der skal lande en sådan i min indbakke. I mellemtiden må jeg nøjes med at skrive lidt overordnet om Pinterest.

I grove træk vil Pinterest tilbyde dig plads, så du kan dele en masse ting fra nettet på din Pinterest profil. Du kan således oprette en slags opslagstavler, hvor du fortæller omverdenen nogle ting, der spiller en rolle i dit liv. Det kunne for eksempel være en opslagstavle, der fortæller hvilke film, der har din interesse i øjeblikket, eller forestil dig en celebrity-opslagstavle, hvor dine idoler flagrer løs. Det kunne også være at du snart skal fejre din fødselsdag og derfor opretter en opslagstavle med alle dine fødselsdagsønsker. Der er altså tale om en anden måde at skilte med sine interesser på, og du kan hive en masse elementer fra nettet ind på dine personlige opslagstavler.

Du kan naturligvis surfe rundt på andre brugeres opslagstavler. Det kan man så gøre, hvis man er mere end almindelig nysgerrig. Man kan selvfølgelig også gøre det for at finde ny inspiration til de ting, der rører sig i ens liv. Folk med fælles interesser kunne jo have guldkorn på deres opslagstavler; dette i form af billeder eller videoklip. Det er netop disse ”pins”, der er hovedideen bag Pinterest. Og så naturligvis muligheden for at kommentere andres opslagstavler.

Som sagt kræver det en invitation for at blive en del af netværket, og den kan du spørge efter via dette link: https://pinterest.com/landing/

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.