Pink Floyd – gratis

Pink Floyd – gratis

For nyligt var jeg i Parken en lørdag aften. Hverken for at se en FCK fodboldkamp, en AG håndboldkamp eller en bamse boksekamp. Nix. Jeg var der fordi den bassisten fra det tidligere Pink Floyd gav en forrygende koncert med et storslået sceneshow. Bassisten hedder Roger Waters, og hvis du googler The Wall på Youtube, vil du snart erfare at der er tale en gigantisk show, som slår rigtigt mange flot opsatte musicals og stadionkoncerter. Nå, det artiklen her handler om, er at du nu kan downloade gratis Pink Floyd musik. Dog ikke i originale versioner.

I stedet er der tale om computerspilsagtig musikalske toner i 8 bit versioner, altså sådan nogle versioner, som med lidt kreativitet kunne bruges i små computerspil fra de glade Commodore 64 dage. Pterodactyl Squad er et netpladeselskab, som specialiserer sig i denne form for musikalsk udfoldelse, og et af de albums, som selskabet har lagt ud til gratis download, er Pink Floyds fremragende album Dark Side of the Moon. Albummet er måske mest kendt for nummeret Money, men efter min mening er samtlige numre på skiven værd at lytte til.

Sådan har jeg det nu ikke med denne 8 bit version af Dark Side of the Moon. Der går for megen cirkus i manegen, men hvis du vil overraske vennerne med en anderledes musikquiz, er dette måske noget der er værd at overveje. Du kan downloade hele albummet som zip-fil eller du kan downloade hvert enkelt nummer individuelt som MP3 fil.

http://www.ptesquad.com/more/pte030.html

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.