Pc-udstyr til kvinder

Pc-udstyr til kvinder

En norsk webshop tager konsekvensen af for få kvinder: de opretter en særlig afdeling for de kvindelige kunder.

Morsom ide. Der kom mange ytringer, da en norsk it-butik på nettet for nyligt valgte at oprette et særskilt afsnit på webshoppen, udelukkende til brug for kvindelige brugere. Her kunne de kvindelige kunder finde meget fornøjeligt it-grej med feminine farver, for eksempel rosa bærbare, blomstrede USB-nøgler og andre apparater med et design, der tiltrækker kvinderne. Det skriver norske DinSide.

Debatten gik i al fald højt, og der kom både hånlige, forargede og positive bemærkninger til beslutningen om den kvindelige it-tanke. Nogle kvinder fandt det nærmest chauvinistisk, mens andre hilste ideen velkommen. Ikke desto mindre havde it-butikken et klat mål: at få flere kvinder til at handle i shoppen, og det er lykkes. Ved at fokusere mere på design og udseende og mindre på tekniske detaljer ser det ud til at ideen fænger.

Fra at have cirka 12 procent kvinder på kundelisten er tallet steget til 31 procent. Ejeren af butikken tjekkede tallene to gange, inden han troede sine egne øjne, skriver DinSide, som også fortæller at det primært et netbooks og design pcer, som har kvindernes opmærksomhed.

Butiksafsnittet for kvinder: www.ps.no/Spots.aspx?n=101009

Kilde: www.dinside.no

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.