Paypal i Danmark

Paypal i Danmark

Paypal er et af de helt store betalingssystemer på internettet. Folk bruger normalerweise gængse kreditkort som Visa, Mastercard og Dankort, når de handler ind på internettet, men flere og flere er også begyndt at bruge det amerikanske system Paypal. Paypal er et system som kan bruges til at overføre penge fra en person til en anden, og det kan sågar bruges til overførsel af penge pr. email. Systemet blev opfundet før MobilePay, og jeg har været flittig bruger af Paypal i en del år efterhånden. Paypals udfordring har imidlertid været, at ganske få danskere har kendt til og brugt systemet. Nu viser det sig at Paypal omsider vokser i Skandinavien, herunder i Danmark.

Friske tal viser nemlig at over to millioner skandinaver har en Paypal konto, og på verdensplan er tallet 148 millioner konti, og Paypal forsøger løbende at udvide de steder, hvor man kan anvende systemet. Nu er man sågar begyndt at bruge Paypal på fysiske steder som butikker og parkeringsautomater via smartphones, og de skandinaviske tendenser gør at Paypal agter at satse noget mere på vort marked. Derfor kan vi danskere godt forvente at vi fremover kan vælge Paypal som betalingsmiddel, når vi handler ind – enten i den virkelige verden, eller når vi sidder foran skærmen og netshopper.

Paypal blev stiftet i 1998 og er et datterselskab af eBay. Det er netop hos eBay at jeg har haft stor glæde af Paypal, når varer fra Hong Kong, Tyskland, England og USA skulle betales. Af natur er jeg påpasselig, så her har jeg altid været på vagt med hensyn til at skulle oplyse mit kortnummer med mere, når jeg har handlet på ”obskure” sites.

www.paypal.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.