Pas på din smartphone – nemt og billigt

Pas på din smartphone – nemt og billigt

Har man anskaffet sig en ny telefon, har man højst sandsynligt også brug for noget udstyr dertil. I dag er smartphonen den vigtigste instans i vores pulserende hverdagsliv, og den er kilden til den meste af vores information.

Derfor ønsker mange også at passe på deres telefon, fordi den kræver mange penge at erstatte. Det nyder bl.a. firmaer som my-phoneshop.dk, som lever af at sælge mobiltilbehør, godt af.

Det mest populære udstyr til smartphonen er udstyr, som formår at omslutte både for og bagskærm, sådan at man undgår ridser, hvis telefonen skulle falde på jorden. Det er muligt for en mindre sum at anskaffe sig mobiltilbehør til enten iPhone, Samsung eller HTC og derfor er det næsten et must for alle smartphoneejere.

Personliggør telefonen

I dag er der udviklet mange varianter af både covers, former for film og udsmykning af telefonen, og det er derfor nemt at finde noget, der passer til netop sin egen telefon.

Mange mennesker bærer rundt på identiske telefoner, og det kan derfor være smart at personliggøre sin telefon, så den er nem at genkende, og samtidig afspejler telefonens ejer.

Udsmykningen kan være alt fra noget sjovt eller politisk ukorrekt til noget mere smagfuldt og  designpræget.

Køb et smart cover til din smartphone

Det behøver ikke være dyrt at skifte udseende på sin telefon – der findes mange billige løsninger og covers, som egner sig til at blive skiftet ud efter humør. Mange anskaffer sig et mobilcover i forskellige farver, sådan at man kan skifte coveret ud, når man bliver træt af det.

Der findes derudover mange covers, som er smart udstyret, for eksempel med eksterne batterier eller indbygget pung til kort og sedler.

Mange har altid deres telefon på sig, og det er derfor oplagt at samle flere ting på ét sted, altså i coveret.  Udstyret består ikke kun i tilbehøret til selve telefonen, der findes også eksterne varianter, som selfie-sticks og eksterne power banks, som man kan have med på farten.

I takt med at det bliver sværere for især iPhones at fastholde deres batteritid fra købsdatoen, bliver løsninger som netop power banks og covers med indbyggede batterier mere og mere populært. Faktisk udvikler Apple batteriet, så det til den eventuelle iPhone 7 skulle være klar til at holde langt bedre på strømmen.

Har du lyst til at læse om spekulationer omkring iPhone 7, kan du klikke dig ind på dette engelske link. Derudover baserer man iPhone 7 glasset på det glas, man har anvendt i Apple Uret, og har du lyst til at læse mere om glasset specifikationer, kan du læse mere her.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.