Pas på din iPad

Pas på din iPad

Hvis du ejer en iPad, er du sikkert helt med på det skrækscenarie, der dukker op, hvis tabletten er på vej ud over bordkanten, eller hvis villaens barnlige sjæle behandler den fikse iPad lettere uforsigtigt. Vi ved jo godt at en iPad kan holde til noget, men ikke alt! Skærmen kan være skrøbelig, og derfor kan det være mere end en god ide at beskytte din iPad med et cover. Der findes et utal af sådanne covers, og producenter står på nakken af hinanden for at promovere deres covers som de bedste. Umates er en af disse producenter.

Nettips har tidligere haft gode produkter fra Umates i hånden, og firmaets iBumper til omkring 150 kroner kan vise sig at være en god investering. Her er der tale om et cover til iPad som er produceret i sort silikone. Fidusen ved coveret er at der er indlagt en slags luftkammer omkring tabletten, hvilket skåner iPad’en, hvis den skulle falde på gulvet. Med to håndtag i siderne får du et fast og godt greb om din iPad, hvis du holder den vertikalt. Horisontalt er det lidt upraktisk med de to greb, og din iPad kan da også godt se lidt monsterstor ud med coveret.

Men så er vi tilbage ved diskussionen, om det skal se godt ud, eller om det skal være praktisk. Snakker vi om tablets til flere tusinde kroner, kan sådan et cover vise sig at være en sand redningsmand. Som afsluttende sidebemærkning kan det slås fast, at det er meget enkelt at montere iBumper fra Umates.

www.umates.dk

Hvad kan du bruge en iPad til?

{fcomment}

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.