Ovi Marked på dansk

Ovi Marked på dansk

Mobiltelefoner med Windows Mobile har det, iPhone har det og det har Nokia-telefoner også. Jeg taler om steder, hvor man henter ekstra programmer, applikationer og spil til mobiltelefonerne. Disse steder er fantastisk populære, og nu lancerer Nokia deres Ovi Marked på dansk. Via Ovi Marked kan du fylde alskens indhold i din Nokia-telefon, lige fra spil, videoer og podcasts til diverse værktøjer og netjenster. Noget af indholdet, som ligger på Ovi Marked er helt gratis, mens der skal betales for andet indhold.

Ovi Marked virker på en lang række af Nokias terminaler – helt fra de lidt enkle Series40-modeller som Nokia 6700 classic til de mere avancerede underholdnings- og forretningsmobiler som Nokia N97 og Nokia E72. Hvis man vælger at hente en service, som koster penge, trækkes beløbet fra telefonregningen, hvis man er kunde hos TDC, Telenor, Telia, 3, Telmore eller CallMe.

– Med Ovi Marked kan brugeren helt enkelt tilpasse mobilen med sjove og smarte applikationer efter eget ønske. Det at tjenesten nu kommer på dansk og med mulighed for at betale via operatøren gør, at vi kan tilbyde en endnu bedre brugeroplevelse med Ovi Marked, siger Niels Kjelstrup, produktchef i Nokia Danmark.

Du kommer til Ovi Marked ved at surfe ind på https://store.ovi.com via internettet på din Nokia mobiltelefon.

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.