Overvågning i butikken

Overvågning i butikken

Enhver butiksejer kender til problematikken med svind. Jo, der sker nemlig ofte det, at varerne forsvinder fra butikken på mystisk vis, og de forsvinder nemlig ikke fordi at kunderne har betalt for varerne og bringer dem ud af butikken på lovlig vis. Næ, varerne forsvinder, fordi folk ikke kender forskel på dit og mit og stjæler i stedet for at betale. Derfor bliver emnet overvågning i butikken stadig mere og mere aktuelt, fordi butikkerne i øget omfang oplever at folk stjæler med arme og ben. Nogle butikker hyrer vagtselskaber til at holde øje med varer og kunder, men det er ret omkostningsfyldt, hvilket betyder at små butikker må ty til andre metoder. Overvågning pr video er en af dem.

Og det er netop hvad D-Link har i tankerne med deres nye kuppel-kameraer, der skal sættes op i butikken, så man har en overvågning af de ting, der sker i butikken, både når der er åbent, og når butikken har lukket. Med en overvågning mindsker man svindet og man øger de ansattes sikkerhed. De nye IP-kameraer hedder DCS-5616 og DCS-6004, og de er så diskret designet, at man snildt kan have dem kørende, uden at kunder nødvendigvis lader sig genere af dem. Trods den beskedne størrelse er opløsningen helt i top for den slags kameraer, og rækkevidden er god, også selv om lysforholdet i butikken om natten ikke er det bedste.

Indbygget cloud

Kameraerne startes let og hurtigt op med et enkelt tryk, hvis de registrerer en pludselig bevægelse, og med et hukommelseskort optages hele molevitten og lagres på kortet. Så er der dokumentation til forsikringsselskab og politi. Kameraerne klarer optagelser i 360 grader og med 16x zoom. En 2 megapixel sensor kaperer HD video i en opløsning på op til 1920 x 1080 pixels. Et indbygget system – Sabotage Detection – sikrer at du får en e-mail, hvis nogen bevidst forsøger at manipulere med kameraet. Der er naturligvis cloud indbygget i denne form for overvågning.

D-Links cloud-teknologi, mydlink, sikrer at du har adgang til kameraet uanset hvor du er, bare du har internetadgang. Du kan bruge en browser eller via en gratis app, som hedder mydlink Lite som findes til iOS eller Android. Via appen kan du zoome og skifte mellem nat og dag-mode. Der følger naturligvis gratis software med, når du køber et kamera til overvågning. Prisen for kameraerne? DCS-5616 koster cirka 3.500 kroner, mens DCS-6004L koster 2.300 kroner.

www.dlink.dk

Læs også

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.